Rietmatten van de Rietmattenspecialist

Rietmatten van de Rietmattenspecialist kunnen voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Dankzij keuze uit drie soorten rieten matten zit er altijd wel iets tussen waarvoor jij een rieten mat wilt gebruiken. Of je de rieten mat wilt gebruiken als tuinafscheiding of als balkonscherm het kan allemaal.

Een rietmat gebruiken als balkonscherm op je balkon is tegenwoordig een veelgebruikte manier om je balkon wat op te vrolijken. Naast dat het je balkon er leuker uit laat zien, zorgt een rieten mat ook voor meer privacy op je balkon. Als laatste zorgt de rieten mat ervoor dat je geen wind meer vangt, dus kan je er langer zitten wanneer het wat kouder wordt in de avond.

Er wordt aangeraden om gebruik te maken van dikke rietmatten. Deze variant zorgt voor de meeste privacy, doordat de stengels van deze variant dikker zijn dan de andere twee varianten. Op deze manier zitten ze dicht tegen elkaar aan en krijg je dus een maximale privacy.

Het bevestigen van deze matten aan je balkon is eenvoudig en zeer makkelijk. Door middel van tie wraps en ijzerdraad kan je de rieten mat bevestigen aan het balkon. Houdt er alleen wel rekening mee dat de mat op meerde plekken wordt bevestigd mocht het een keer hard waaien.